Reiki healing, Steg 1:

Plats: Kursen hålls på mottagningen i småbåtshamnen i Höganäs.
Inga förkunskaper behövs.
Lörd den 25/8 kl 10.00-18.00.
Sönd den 26/8 kl 10.00-17.00.
Pris: 3100 kr inkl. litteratur, för- och eftermiddagsfika, en återträff och diplom
Anmälan: Till Maria mariashalsoklinik@hotmail.com eller mobil 0730 767045. Anm. avg. på 1000 kr betalas in på bg. 771-9982 eller Swisha till 1234 133047, ange namn.
Begränsat antal platser. För mer info maila eller ring.

Varmt välkommen!

————-

Det finns tre grader av Reiki; I, II och III. Jag utbildar alla tre stegen. Efter avslutad del III är du Reiki master. Reiki är en naturlig och enkel healingmetod som gör att man kan ta upp mer livsenergi.

Ordet Rei-ki som är japanska, betyder;
Rei — den kosmiska universella energin
Ki — den fundamentala livsenergin

Den universella livsenergin har vi inom oss och omkring oss. Nyckeln till Reiki ligger i initieringarna som också kallas överföringar. Initieringarna är överföring av energi som öppnar din inre healing-kanal och gör det möjligt för den universella livsenergin att flöda genom dig. Vid varje initieringsceremoni äger en sorts rening rum både fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Det frigörs blockeringar inom dig och toxiner löses upp.

Reiki kan kombineras med andra terapier som t.ex. massage och meditation. Genom handpåläggning leder den helande energin in i mottagarens kropp. Reiki har en lugnande och vitaliserande effekt.

Bergsmeditation:

Jag håller guidad bergsmeditation både enskilt och i grupp.

Bergsmeditation är en metod utvecklad av Terry Evens. Meditationen har två syften; hjälpa dig hitta en högre medvetandenivå eller som ett verktyg för din personliga utveckling. Ett sätt att hitta vad du verkligen är istället för det du vill vara.