Jag heter Maria och är född i Costa Rica CA. Jag kom till Sverige när jag var 18 år (1974) som barnflicka i en professorsfamilj utanför Lund. Mitt livs första utmaning. År 1976 började jag att studera till tandsköterska på tandläkarhögskolan i Malmö. Efter 12 år som tandsköterska skolade jag om mig till medicinsk fotvårdsterapeut och jobbade med det i 10 år. Under tiden läste jag till massör, Reiki healing master och en 4 års utbildning i Psykosyntes till samtalsterapeut.

Nu har jag drivit Marias hälsoklinik i 25 år. Under denna tid har jag varit tillbaka i Costa Rica, i 3 år, och fördjupade mig i shamanismens tradition. Jag ville återuppta kontakten med mina rötter. Med all denna samlade kunskap har jag format den holistiska massagebehandling som jag idag använder.

Att kombinera tekniker och den holistiska synen på människan ger mig stor glädje. Min senaste utmaning, år 2010, var att jag vandrade på El Camino från Frankrike till Finestere i Spanien.