29 juni
Klockan 12-16
20 min för 50 kr

Anmäl dig via sms till Sabrina 070-6326947

Vad är Peter Hess®klangmassage?
Det är en mycket effektiv metod för avslappning som skapades av ingenjören Peter Hess för mer än 30 år sedan. De positiva resultaten ledde till en snabb utveckling av hans metod.

Idag används metoden på institutioner, sjukhus såväl som på SPA och wellnesscenter i hela Europa och övriga kontinenten.
Klangmassage har blivit populär på grund av dess positiva effekt på människors välmående, ger en djup avslappning som reducerar stress.  Även det undermedvetna och det mentala påverkas så emotionell spänning och stress kan släppa och därmed ge ökad livsglädje. Där är en slags cellmassage som går djupare än vanlig massage. I dag visar den moderna forskningen att klangvibrationerna kan påverka molekylära strukturer i kroppen, stödja cellernas informationsflöde, minska huvudvärk, sänkt blodtryck, bättre sömn och starkare immunförsvar. Vibrationerna tillsammans med skålarnas klanger gör att du snabbt hamnar i ett djupt meditativt tillstånd som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning.

Under en klangmassage ligger du med kläderna på samtidigt som en eller flera klangskålar varsamt placeras på din kropp. Du börjar med att ligga på mage och sedan på rygg.

En klangmassage är ca 50-60 minuter lång och jag rekommenderar 3-5 tillfällen för bästa effekt.

Mer info finns på den tyska huvudsidan: www.peter-hess-institut.de